palomieskuva

Ota yhteyttä

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Koulutukseltani…

Olen Palomies Helsingin Pelastuslaitoksella ja liikunnan puolelta löytyy sertifionnit seuraaviin koulutuksiin;

  • FAF Personal Trainer (Fitness Academy Of Finland) (2007)
  • World Kettlebell Club Trainer (2010)
  • Reebok Fitness Trainer (2013)
  • FMS Level 1 Trainer (Functional Movement Screen) (2017)

Valmentajana...

Minuun on aina vedonnut pitkän tähtäimen suunnittelu. Oli kyseessä sitten treenaaminen tai muuten vaan elämän hallintaan liittyvät asiat. Harvoin (jos koskaan) olen törmännyt ihmisiin, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa ”tehokuureilla” tai dieeteillä. Miksi tällaiset kuuriluontoiset toimintamallit toimisivat treenaamisessa / hyvinvoinnin tavoittelussa, jos niiden avulla ei saavuteta kestävää kehitystä millään muullakaan elämän osa-alueella?
Personal trainerina haluan tarjota ihmisille sitä mitä he tarvitsevat, en välttämättä aina sitä, mitä he haluavat.
Sinä palkkaat minut nimenomaan ammattilaisena rakentamaan strategian kohti asettamaasi tavoitetta, turvallisesti ja tehokkaasti. Riippuen tavoitteesta ja yksilön lähtökohdista, toisilla kestää kauemmin saapua perille kuin toisilla, mutta samaa reissua ei tarvitse tehdä kuin kerran;).

Vapaa-ajalla…

Olen sosiaalinen tyyppi ja nautin yhdessä tekemisestä. Tykkään liikkua monipuolisesti ja harrastuksiani ovat pyöräily, juoksu, kahvakuulailu, kuntosaliharjoittelu, sähly ja tennis. Soitan myös omaksi ilokseni kitaraa ja hoilaan.
Kiinnostukseni liikuntaan heräsi jo nuorella iällä ja nuoruuden vuodet tulikin vietettyä urheilu -ja jäähalleilla pääosin palloilulajien parissa, joihin kuului mitä erilaisempia oheistreenejä, kuten nopeus-, voima- ja liikkuvuusharjoitteita.
Nuoruuden vuodet ovatkin luoneet hyvän ymmärryksen erilaisten ominaisuuksien kehittämisestä ja oikeiden tekniikoiden tärkeyden merkityksestä harjoittelussa.